Trin 3-4

Info

Trin 3-4 Krav til svømmeren: At børnene kan dykke til bunden på det lave, og at de kan svømme på tværs af bassinet uden brug af hjælpemidler og uden ophold, og dertil kan modtage kollektiv undervisning.

 Indhold: På holdet arbejder vi videre med sammensat crawl og rygcrawl. Der dykkes og svømmes flykrop og der øves elementer, til flyarmtag. Der begyndes med brystsvømning. Målet med trin 3-4 er, at svømmerne skal kunne begå sig naturligt og sikkert i vandet på både maven og ryggen. Herunder springe i vandet på dybt vand med benene først. Barnet skal kunne svømme crawl og rygcrawl sammensat på bassinets lange led. Svømmeren skal kunne dykke til bunden af det lave og samle en genstand op.Svømmeren kan svømme flykrop.

Er målet ikke opnået efter den første sæson på holdet, er barnet meget velkommen på holdet i endnu en sæson. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

1015
Torsdag Tid: 18:30 - 19:00
Sted: Auning Svømmehal, Undervisningsbassin
Svømmeinstruktør: Naja Kristiane Sørensen /
Hjælpeinstruktør: Emma Brix / Isabell Feldballe Larsen /

Trin 3-4 Krav til svømmeren: At børnene kan dykke til bunden på det lave, og at de kan svømme på tværs af bassinet uden brug af hjælpemidler og uden ophold, og dertil kan modtage kollektiv undervisning. 

Indhold: 

På holdet arbejder vi videre med sammensat crawl og rygcrawl. Der dykkes og svømmes flykrop og der øves elementer, til begyndende flyarmtag. Der begyndes med brystsvømningsben. Målet med trin 3-4 er, at svømmerne skal kunne begå sig naturligt og sikkert i vandet på både maven og ryggen. Herunder springe i vandet på dybt vand med benene først. Barnet skal kunne svømme crawl og rygcrawl sammensat på bassinets lange led. Svømmeren skal kunne dykke til bunden af det lave og samle en genstand op. Svømmeren kan svømme flykrop.  På trin 3-4 arbejde der videre med stilarterne. Er målet ikke opnået efter den første sæson på holdet, er barnet meget velkommen på holdet i endnu en sæson. 


Periode: 08.09.2022 - 15.12.2022
Tilmeldte: 7/23
Pris: 790 kr.
Tilmeld

Auning Svømmehal/Undervisningsbassin

Torsdag
1
2
3
4
5
18.30T 3-4 1015    
18.45 790.-