Svømmeinstruktør
Ann-Sofie Glavind
Beskrivelse
Hej allesammen
Jeg hedder Ann-Sofie og glæder mig til at undervise jeres børn.
Jeg er uddannet pædagog og har været svømmetræner i over ti år.
Jeg er nu tilbage efter barsel med min søn (har også en datter på 5) og ser frem til en god sæson.
Hilsen Ann-Sofie

Se hele beskrivelsen
Christina Udby Hansen
Beskrivelse
 

Hej, jeg hedder Christina Udby Hansen.

Jeg har arbejdet med svømning i mange år. Først 10 år som aktiv konkurrencesvømmer med gode resultater. Undervejs blev jeg uddannet instruktør og havde først  let øvede og øvede hold, og siden var jeg hjælpetræner på talent- og konkurrencehold. Efter mange års pause hvor jeg fik uddannelse og job, stiftede familie osv., så blev jeg igen engageret i konkurrencesvømning. Så i mange år har weekenderne været brugt på mere svømmeuddannelse, mange stævner og svømmearrangementer. Det seneste 2,5 år har jeg haft fornøjelse af at undervise på tumlingehold i det varme bassin. Svømmefagligt spænder jeg fra babysvømning til konkurrencesvømmere.
Se hele beskrivelsen
Instruktør Instruktør
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Malene Egede
Beskrivelse
Hej!
Jeg hedder Malene og er til daglig folkeskolelærer. Når jeg ikke er på arbejde i skolen, er jeg helt pjattet med vand! Jeg har selv gået til svømning siden jeg var 6 år gammel frem til jeg var omkring 12, hvorefter jeg sidenhen blev hjælpetræner. Siden da har jeg on/off været svømmetræner eller svømmelærer. Derudover har jeg også dykkercertifikat og er faktisk det man kalder en deepdiver - hvilket i store træk betyder, at jeg må dykke ok dybt! Udover at træne børn i at svømme, elsker jeg også selv at svømme og er i virkeligheden et kæmpe legebarn! Så jeg ser virkelig frem til at tage på eventyr i vandet hver tirsdag - hvor vi gennem leg og sjov vil blive endnu bedre i vandet.
Se hele beskrivelsen
Naja Kristiane Sørensen
Beskrivelse

Hej! Jeg hedder Naja og til dagligt går jeg i 1. G på handelsgymnasiet. Jeg har svømmet siden, jeg var 3 måneder, og de sidste 5 år har jeg svømmet på Auning Svømmeklubs konkurrence hold. Jeg har været tilknyttet svømmeundervisningen i Auning som hjælpetræner helt fra trin 0 til trin 3 i de sidste to år. Jeg glæder mig til at lære børnene på trin 1 til trin 4 at svømme, og jeg håber, at deres interesse i svømning bliver en lige så stor passion, som den er for mig.

Se hele beskrivelsen
Rikke Danielsen
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Rikke Danielsen, 45 år, tidligere konkurrence svømmer

Jeg har siden 2001 været instruktør i Auning svømmeklub og siddet i bestyrelsen siden 2004. Gennem årene har jeg undervist i alt fra baby svøm, lær og leg, til voksen hold. Min undervisning foregår på en klar og tydelig facon og jeg forventer børn som voksne er her for at lære. Jeg brænder for at lærer fra mig og se udviklingen af den enkelte svømmer. I dag er jeg selv aktiv åben vand svømmer og svømmer gerne lange distancer.

Vi ses på kanten
 

Se hele beskrivelsen
Winnie Ege Larsen
Beskrivelse

Mit navn er Winnie, og jeg skal være jeres træner på torsdags tumling holdende i år. 

Til dagligt arbejder jeg som folkeskolelærer, hvor jeg blandt andet er svømmelærer.

Derudover har jeg arbejdet som svømmetræner i Randers/Aarhus i 10-15 år, hvor jeg har haft babysvøm, tumlingehold, vandskrækhold, konkurrencehold og aquafitness. Derfor har jeg efterhånden en stor kuffert med masse sjove, skøre og lærerige lege, som jeg glæder mig til at vise jer i den kommende sæson. Vi ses! 

Se hele beskrivelsen
Hjælpeinstruktør
Emma Brix
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Frederik Andersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Gustav Vendelbo Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Isabell Feldballe Larsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen