Nyheder

Svømmeinstruktør

Christina Udby Hansen  

Hej, jeg hedder Christina Udby Hansen.

Jeg har arbejdet med svømning i mange år. Først 10 år som aktiv konkurrencesvømmer med gode resultater. Undervejs blev jeg uddannet instruktør og havde først  let øvede og øvede hold, og siden var jeg hjælpetræner på talent- og konkurrencehold. Efter mange års pause hvor jeg fik uddannelse og job, stiftede familie osv., så blev jeg igen engageret i konkurrencesvømning. Så i mange år har weekenderne været brugt på mere svømmeuddannelse, mange stævner og svømmearrangementer. Det seneste 2,5 år har jeg haft fornøjelse af at undervise på tumlingehold i det varme bassin. Svømmefagligt spænder jeg fra babysvømning til konkurrencesvømmere.
Instruktør Instruktør
Isabell Feldballe Larsen

Hej, jeg hedder Isabell

Jeg har været hjælpetræner i de seneste to år. Har haft trin 1-3 i det store bassin. Selv svømmer jeg på klubbens konkurrencehold, hvilket jeg har gjort i fem år. 

Glæder mig til at skulle lære fra mig, og bidrage til at svømning også bliver sjovt for andre.   

Kasper S. Christensen

Hej

Mit navn er Kasper S. Christensen, jeg er 32 år og tidligere elitesvømmer. Jeg har svømmet på eliteniveau i Horsens Svømmeklub. Derudover har jeg arbejdet som undervisningschef i klubben og været konkurrencetræner for klubbens yngste talenter, senere 2. hold og triatleter. 

Efterfølgende kom jeg til Swim Team Neptun i Randers og var inde omkring alle konkurrenceholdene i klubben, lige fra de yngste til det ældste. 

Jeg glæder mig til at vende tilbage på kanten og lære fra mig igen. Håber I vil tage godt imod mig.    

Lotte Feldballe

Jeg hedder Lotte og bor i Auning med min mand og to piger. Det er hovedsagligt igennem mine piger interessen for svømning er opstået. De har begge svømmet siden de var helt små. I dag svømmer den ene på klubbens konkurrencehold og den anden på et af klubbens tumlinge hold og jeg selv på et voksenhold. Jeg har set hvor meget vand og svømning betyder for mine piger. Vil derfor gerne være med til at skabe  tryghed, glæde og udvikling i vandet for andre børn.  Maria Michaëlis

Hej

Jeg hedder Maria. Jeg er uddannet som social og sundhedshjælper. Jeg har undervist i svømmeskolen i flere sæsoner. Jeg  er glad og udadvent, og klar til at undervise jeres børn. Ser frem til nogen sjove stunder sammen.    

Naja Kristiane Sørensen


Hej! Jeg hedder Naja og til dagligt går jeg på Handelsgymnasiet. Jeg har svømmet siden, jeg var 3 måneder, og de sidste 6 år har jeg svømmet på Svømmeklubbens konkurrencehold. Jeg har været tilknyttet svømmeundervisningen i Auning som hjælpetræner helt fra trin 0 til trin 3 i de sidste 3 år. Jeg glæder mig til at lære børnene på trin 1-4 at svømme, og jeg jeg håber, at deres interesse i svømning bliver en lige så stor passion, som den er for mig. 

Rikke Danielsen

Hej, jeg hedder Rikke Danielsen, 45 år, tidligere konkurrence svømmer

Jeg har siden 2001 været instruktør i Auning svømmeklub og siddet i bestyrelsen siden 2004. Gennem årene har jeg undervist i alt fra baby svøm, lær og leg, til voksen hold. Min undervisning foregår på en klar og tydelig facon og jeg forventer børn som voksne er her for at lære. Jeg brænder for at lærer fra mig og se udviklingen af den enkelte svømmer. I dag er jeg selv aktiv åben vand svømmer og svømmer gerne lange distancer.

Vi ses på kanten
 

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer