Trin 2

Info

Trin 2

Vejledende ved holdvalg: Trin 2 er for barnet, der har opnået målet for Trin 1, eller den lidt større begynder, som lever op til kravene til trin1 og trin 2.

Krav til svømmeren: At børnene naturligt kan tage hovedet under vandet uden brug af svømmebriller, og selv kan bevæge sig fremad i vandet. Der må bruges bælte, ingen vinger.

Indhold: Der arbejdes videre med børnenes evne til at bevæge sig i vandet og gøre dem uafhængige af hjælpemidler som bælte og plader, som dog bruges i undervisningssammenhæng. Der arbejdes med at lave sammensat crawl og rygcrawl samt flykrop.

Målet med trin 2 er, at børnene, uden brug af hjælpemidler, kan svømme på tværs af bassinet uden ophold, samt at de kan hoppe i på benene fra kanten i den lave ende, og at de samle en genstand op fra bunden på det lave.


Er målet ikke opnået efter den første sæson på holdet, er barnet meget velkommen på holdet i endnu en sæson.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

1005
Tirsdag Tid: 18:00 - 18:30
Sted: Auning Svømmehal, Undervisningsbassin
Svømmeinstruktør: Malene Egede /
Hjælpeinstruktør: Emilie Hummelshøj / Naja Kristiane Sørensen /

Trin 2 - Vejledende ved holdvalg: Trin 2 er for barnet, der har opnået målet for Trin 1, eller den lidt større begynder, som lever op til kravene til trin 1 og trin 2. Krav til svømmeren: At børnene naturligt kan tage hovedet under vandet uden brug af svømmebriller, og selv kan bevæge sig fremad i vandet. Der må bruges bælte, ingen vinger. Indhold: Der arbejdes videre med børnenes evne til at bevæge sig i vandet og gøre dem uafhængige af hjælpemidler som bælte og plader, som dog bruges i undervisningssammenhæng. Der arbejdes med at lave sammensat crawl og rygcrawl samt flykrop. Målet med trin 2 er, at børnene, uden brug af hjælpemidler, kan svømme på tværs af bassinet uden ophold, samt at de kan hoppe i på benene fra kanten i den lave ende, og at de samle en genstand op fra bunden på det lave. Er målet ikke opnået efter den første sæson på holdet, er barnet meget velkommen på holdet i endnu en sæson. Hjælpetræner : Emilie Hummelshøj og Naja Sørensen.

EFTERÅRSSÆSONNEN STARTER I UGE 36 OG LØBER TIL OG MED UGE 50, UGE 42 ER DER FERIE.

Periode: 02.02.2021 - 14.12.2021
Tilmeldte: 17/23
Pris: 790 kr.
Tilmeld

1014
Torsdag Tid: 18:00 - 18:30
Sted: Auning Svømmehal, Undervisningsbassin
Svømmeinstruktør: Bastian Milton /

Trin 2 - Vejledende ved holdvalg: Trin 2 er for barnet, der har opnået målet for Trin 1, eller den lidt større begynder, som lever op til kravene til trin 1 og trin 2. Krav til svømmeren: At børnene naturligt kan tage hovedet under vandet uden brug af svømmebriller, og selv kan bevæge sig fremad i vandet. Der må bruges bælte, ingen vinger. Indhold: Der arbejdes videre med børnenes evne til at bevæge sig i vandet og gøre dem uafhængige af hjælpemidler som bælte og plader, som dog bruges i undervisningssammenhæng. Der arbejdes med at lave sammensat crawl og rygcrawl samt flykrop. Målet med trin 2 er, at børnene, uden brug af hjælpemidler, kan svømme på tværs af bassinet uden ophold, samt at de kan hoppe i på benene fra kanten i den lave ende, og at de samle en genstand op fra bunden på det lave. Er målet ikke opnået efter den første sæson på holdet, er barnet meget velkommen på holdet i endnu en sæson. Hjælpetræner : Emilie, Emma

EFTERÅRSSÆSONNEN STARTER I UGE 36 OG LØBER TIL OG MED UGE 50, UGE 42 ER DER FERIE.

Periode: 04.02.2021 - 16.12.2021
Tilmeldte: 18/23
Pris: 790 kr.
Tilmeld

Auning Svømmehal/Undervisningsbassin

Tirsdag
1
2
3
4
5
18.00TRIN2 1005
18.15 790.-
Torsdag
1
2
3
4
5
18.00TRIN2 1014
18.15 790.-